Szeretetláng imacsoport

„Szeretetláng” néven terjedt el az a Lelkiségi Mozgalom, amely Kindelmann Károlyné Erzsébet asszony 1961 és 1983 között a Lelki Naplójában lejegyzett magánkinyilatkoztatásai nyomán terjedt el az egész világon. Több országban főpásztori jóváhagyás mellett, jelentős evangelizációs tényezővé vált.

Tekintve, hogy az adott kor Magyarországán egy lélekújító mozgalmat még az ügyet támogató klérusnak sem volt lehetősége érdemben kivizsgáltatni, főleg nem népszerűsíteni, így mindenképpen rendkívülinek kell tartanunk, hogy a Szeretetláng ügye az akadályoztatások ellenére is — az Istenanya ígérete szerinti módon szívről szívre futótűzként terjedt el az egész világon.

Csoportunk hetente minden csütörtök reggel a szentmise után szeretetlángos engesztelő imaórán találkozik. Emellett minden hónap első szombatján is. Évente egy alkalommal szervez lelki adoptálást a szeplőtelen fogantatás ünnepéhez kapcsolódva. Ezen kívül a csoport minden hónap harmadik hétfőjén magzatok életben maradásáért is imádkozik.

Bozsóné Kozma Ilona: +36706140751
kozmailona014@gmail.com