Veni Sancte

Kedves Testvérek!

Szeretettel hívjuk szeptember 9-én, a Veni Sancte misére és az azt követő plébániakert agapéra és programra minden kedves Testvérünket, tanulókat, leendő és volt tanulókat, tanítókat, tanárokat, szülőket, nagyszülőket és leendő szülőket. Szeretettel várjuk azokat a családokat, szülőket, gyermekeket, akik nem templomunkban járnak misére, de részt vesznek az iskolai hitoktatásban, a cserkészeket és szüleiket. Aki olvassa meghívásunkat, adja át ismerőseinek, barátainak!

A mise 11 órakor kezdődik a templomban. (A kápolnában kivételesen 8 órakor lesz szentmise ezen a vasárnapon).

12 órakor a mise után egyszerű ebédre várunk mindenkit a plébánia kertben (rossz idő esetén a közösségi házban és a plébánia pincéjében szervezzük meg a programokat). Szívesen vesszük, ha süteménnyel, gyümölccsel, üdítővel hozzá tudnak járulni ünnepünkhöz.

A program keretében lesz a Hétpróba eredményhirdetése. A római Ministráns Találkozóról egy beszámoló. Sport (foci, röplabda), játékos versenyek várják a mozogni vágyókat, lehetőség lesz társasjátékok kipróbálására, ministránsaink beszámolnak a ministránstalálkozón gyűjtött élményeikről, levetítésre kerül az idei családi táborról készült film, és ismét lesz pincemozi.

Várjuk azokat a lelkes segítőket, akik 9 órakor készek részt venni a kert berendezésében!

Szeretettel, és bízva a találkozásban:

Lejtényi Emánuel                       Bertalan Tamás
plébániai kormányzó                     világi elnök